Menu
Afspraak maken

Over ons

3 Ster Advies is in 2010 opgericht door Gert Westerhof vanuit de gedachte dat er in de financiële dienstverlening behoefte zou kunnen zijn aan een flexibele schil, doordat de financiële markt er in 2009 een stuk minder uit was komen te zien.
De ondernemer / eigenaar die weer terug naar zijn eigen kantoor moest, omdat zij/hij het personeel helaas de deur had moeten wijzen.
Hoe moest zij/hij weer gesprekken voeren met zijn klanten, hoe moest hij een terugkerende omzetgroei gaan verwerken, hoe om te gaan bij ziekte van personeel, dossiervorming hoe ging dat ook alweer?
Zo maar een paar opsommingen van mij om vanuit een loondienstverband voor mezelf te gaan beginnen.

Neem de regie weer over je eigen onderneming en doe als ondernemer dat waar je goed in bent en laat het adviseren van particulieren en zakelijke klanten over aan een specialist.

Je komt mij dus tegen bij assurantie tussenpersonen en hypotheekadvies kantoren die mij inhuren als zij behoefte hebben aan een (tijdelijk) ervaren en direct inzetbare adviseur, die niet alleen hun klanten van adviezen voorziet, maar ook meekijkt in de onderneming.

Als Erkend Hypotheciar Planner, ben ik o.a. aangesloten bij de NVHP, het label dat gevoerd wordt door hypotheekadviseurs op HBO-niveau die de opleiding EHP met goed gevolg hebben afgerond.

Wil je antwoord, stel dan eerst je vraag……. 

Bel me 0620635512 of stuur me een mail gert@3steradvies.nl

Specialties: veranderingsgericht (zoeken naar snellere en betere methodes), zelfstarter,beslisser, probleemoplosser, onafhankelijk, vasthoudend aan eigen ideeën, beslissing nemen met resultaat in gedachten, zet zelf tot actie aan, conceptenbedenker.

Freelance adviesopdrachten

Flexibele inzet, Inzetbaar op (veelal) korte termijn, Geen dienstverband, Vast tarief, Omzet verhogend, Professionele adviezen voor úw klanten. 

Lees meer

3 Ster PortefeuilleRevitalisatie®

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om úw bestaande portefeuille up to date te houden? En wilt u zeker weten dat deze portefeuille aan de huidige regelgeving gaat en blijft voldoen? Dan bent u bij 3 Ster Advies aan het juiste adres.

Lees meer

Dossier Centraal dé BackOffice 4 You

Flexibele inzet, Inzetbaar op korte termijn, Geen dienstverband, Vast tarief, Omzet verhogend, Professionele afwikkeling voor de dossiers van úw klanten.

Lees meer