Menu
Afspraak maken

Freelance adviesopdrachten

Flexibele inzet, Inzetbaar op (veelal) korte termijn, Geen dienstverband, Vast tarief, Omzet verhogend, Professionele adviezen voor úw klanten. 

De behoefte aan het inzetten van een tijdelijke adviseur op financieel advieskantoren wordt steeds groter. Dit heeft verschillende oorzaken. Zo kunt u worden geconfronteerd met plotselinge ziekte van een collega, zwangerschapsverlof of gewoon een geplande vakantie. Ook een onverwachts vertrek van een collega-adviseur kan leiden tot problemen. Het is dan uitermate prettig om te kunnen terugvallen op een ervaren adviseur met kennis van zaken en een commerciële instelling. Op die manier kan uw kantoor gewoon doordraaien en zult u nauwelijks of geen omzetverlies lijden.

3 Ster Advies werkt met zeer ervaren hypotheekadviseurs en hypothecair planners. 
Absolute specialisten op het gebied van hypotheken en verzekeringen. De adviseurs zijn velaal in het bezit van alle relevante vakdiploma’s en stellen bij hun adviezen te allen tijde het belang van de klant voorop, zonder daarbij de commerciële belangen uit het oog te verliezen. Adviesgesprekken met freelance adviseurs van 3 Ster Advies worden door de klant altijd als zeer prettig ervaren en de heldere uiteenzetting van alle mogelijkheden worden door de klanten van de opdrachtgevers van 3 Ster Advies zéér gewaardeerd. 
Dit vertaalt zich in een zeer hoge conversie en dito omzet. 

U kunt gebruik maken van de diensten van 3 Ster Advies op basis van dagdelen tegen een vast tarief. 
Maar ook is het mogelijk om, in het geval u een complexe zaak heeft, slechts voor één enkele ochtend of middag gebruik te maken van de diensten van 3 Ster Advies. 
Ook een samenwerking van wat meer structurele aard is bespreekbaar.

Door te werken met een freelance adviseur van 3 Ster Advies heeft u als werkgever niet te maken met loondoorbetaling bij ziekte, werkgeverspremies en pensioenpremies. Om u ervan te verzekeren dat u achteraf niet door de fiscus wordt geconfronteerd met een fictief dienstverband, zijn de freelance adviseurs van 3 Ster Advies in het bezit van een Verklaring Arbeidsrelatie (VAR).

Een aantal advieskantoren hebben al gebruikt gemaakt van 3 Ster Advies, voor referenties neem contact op . 

3 Ster Advies verricht de overeengekomen werkzaamheden middels een freelance overeenkomst van opdracht (opgesteld door Bureau D&O) en een proces uitbesteding. Dit alles onder toezicht van de opdrachtgever.

Freelance adviesopdrachten

Flexibele inzet, Inzetbaar op (veelal) korte termijn, Geen dienstverband, Vast tarief, Omzet verhogend, Professionele adviezen voor úw klanten. 

Lees meer

3 Ster PortefeuilleRevitalisatie®

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om úw bestaande portefeuille up to date te houden? En wilt u zeker weten dat deze portefeuille aan de huidige regelgeving gaat en blijft voldoen? Dan bent u bij 3 Ster Advies aan het juiste adres.

Lees meer

Dossier Centraal dé BackOffice 4 You

Flexibele inzet, Inzetbaar op korte termijn, Geen dienstverband, Vast tarief, Omzet verhogend, Professionele afwikkeling voor de dossiers van úw klanten.

Lees meer