Menu
Afspraak maken

Dossier Centraal dé BackOffice 4 You

Flexibele inzet, Inzetbaar op korte termijn, Geen dienstverband, Vast tarief, Omzet verhogend, Professionele afwikkeling voor de dossiers van úw klanten.

De economie heeft gezorgd voor een andere aanpak, waar in het verleden altijd een geleidelijke afspraken niveau en volle agenda’s waren zien we nu een sterk fluctuerende markt.

Hier valt veel geld te besparen door tijdelijk inhuren van een back office en dan wel een Back Office 4 You.
Bij drukte heb je als ondernemer de beschikbare capaciteit en wanneer het rustig is kun je met de huidige bezetting de werkzaamheden verrichten en worden er direct kosten bespaart.

Door de onzekere huidige economische markt creëer je zo toch maximale flexibiliteit (en de besparing van opleidingen, begeleiding, cursussen, onkostenvergoedingen, sociale lasten, etc.)
Dossier Centraal is per direct inzetbaar, hierdoor kunt u blijven doen waar u goed in bent: “U klanten adviseren”

Dossier Centraal richt zowel de back office in voor  hypotheekkantoren, assurantiekantoren als makelaarskantoren. Van dossiervorming, afspraken maken, telefoon beantwoorden, klantentevredenheidsonderzoeken tot aan koopaktes en taxaties uitwerken, alle vormen van dienstverlening zijn bespreekbaar en worden op maat geoffreerd, u zegt wat u wenst en wij draaien. 

Dossier Centraal is inzetbaar als BackOffice 4 you daar waar u capaciteitsproblemen heeft. 
Bijvoorbeeld door drukte, afspraken, vakanties, zwangerschapsverlof, ziekte of ontslag. 

Flexibel inzetbaar tegen een van te voren afgesproken vast tarief, dat biedt voordelen!

Er wordt op dit moment binnen 3 Ster Advies & Dossier Centraal druk gewerkt aan een nieuw project.
Iets nieuws waar een ieder weer van kan profiteren…. en in mee kan delen. 


3 Ster Advies adviseert en bemiddelt niet in of over (reeds) gesloten financiële producten. 
3 Ster Advies verricht de overeengekomen werkzaamheden zoals in een offerte en proces uitbesteding wordt overeengekomen onder toezicht van de opdrachtgever.

Freelance adviesopdrachten

Flexibele inzet, Inzetbaar op (veelal) korte termijn, Geen dienstverband, Vast tarief, Omzet verhogend, Professionele adviezen voor úw klanten. 

Lees meer

3 Ster PortefeuilleRevitalisatie®

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om úw bestaande portefeuille up to date te houden? En wilt u zeker weten dat deze portefeuille aan de huidige regelgeving gaat en blijft voldoen? Dan bent u bij 3 Ster Advies aan het juiste adres.

Lees meer

Dossier Centraal dé BackOffice 4 You

Flexibele inzet, Inzetbaar op korte termijn, Geen dienstverband, Vast tarief, Omzet verhogend, Professionele afwikkeling voor de dossiers van úw klanten.

Lees meer